Online Qlik Sense End User ve Developer Eğitimleri Sizlerle!

21 Mart 2023

İş Zekası Analizleri ve raporlama için yaygınca kullanılan Qlik Sense ile verileriniz ve aldığınız aksiyon arasındaki boşluğu kapatabilir, işlerinizi daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Eğitimlerimizde sizlere ürünün kullanımına dair teknik bilgiyi en kapsamlı şekilde aktararak Qlik Sense’i efektif şekilde kullanabilmeniz ve karşılaştığınız sorunları doğru şekilde aktarıp, çözüm odaklı ortak bir yaklaşım sağlamak başlıca hedeflerimiz arasındadır.

Qlik Sense End User (18-19 Temmuz)

Qlik Sense üzerinde kullanıcıların veri modeli tamamlanmış bir rapor üzerinde grafik, gösterge tablo ve harita gibi görselleri oluşturabilmesi, düzenlemesi ve bu görselleri analiz edebilmesi hedeflenmektedir.

Ön Koşul: Bu eğitim firmalardaki her türlü iş birimine (satış, pazarlama, muhasebe, IT vs, ..) yönelik olup her profilden şirket çalışanı katılabilir.

Qlik Sense Developer (11-12 Temmuz)

Kullanıcıların farklı veri kaynaklarına erişip, Qlik ve SQL script dilini kullanarak veri modelini oluşturabilmesi, bu modele ilişkin verileri yüklemesi ve bu modeli yönetebilmesi hedeflenmektedir.

Ön Koşul: Bu eğitime database yapısı ve SQL sorgulama diline hakim kişilerin katılması gerekmektedir.

Eğitimlerimiz online olarak 10 kişilik karma gruplar halinde gerçekleştirilecek olup eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.
Kayıt için tıklayınız.