Qlik Sense February 2020

5 Mart 2020
qlik sense şubat 2020

Veri analizi platformundaki gelişmiş yeteneklerle daha fazla değer sağlayan Qlik Sense 2020'nin ilk sürümünü heyecanla karşılıyoruz.

Bulutta liderlik etme çabasının bir sonucu olarak, Qlik Sense 2020 Şubat sürümü SaaS tekliflerinde üçüncü taraf görselleştirme uzantılarını kullanma yeteneği ekliyor. Güvenilir Uzantı Geliştiricilerinden ve daha geniş geliştirme topluluğundan uzantılar ekleme yeteneği, Qlik Sense’in SaaS ürünlerindeki analizleri özelleştirme yeteneğini büyük ölçüde artırıyor.

Şubat 2020 sürümüyle birlikte, Qlik Sense kullanıcılarına isteğe bağlı bir şekilde bir veya daha fazla grafikteki verileri yenileme olanağı veren Dinamik Görünümler ekleniyor. Bu, müşterilerin verileri ve ilgili maliyetleri yönetme esnekliği sağlarken Kar Tanesi gibi bulut veri platformlarıyla ortaklığı zenginleştiriyor.

Qlik Sense içindeki entegre bir Qlik Data Catalyst QVD Kataloğunun açıklaması da güzel bir gelişme. Qlik Sense kullanıcıları artık doğrudan Qlik Sense kullanıcı arayüzünden QVD tabanlı veri kaynaklarına göz atabiliyor ve seçebiliyor.

Ayrıca, bu sürümün Qlik Sense'e 10'dan fazla yeni veri görselleştirme özelliği ve stil seçeneği eklediğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Qlik Sense Şubat 2020 kullanıcıların daha gelişmiş ve özelleştirilmiş analitik oluşturmalarına izin veriyor. Bunlar trend çizgileri, tablo trend göstergeleri, yeni karar seçenekleri ve daha fazlasını içeriyor.

Qlik Sense Şubat 2020 ile  yapay zeka tarafından oluşturulan öneri önerilerinin kalitesini ve alaka düzeyini artırmaya yardımcı olan Qlik Sense'deki görsel kavrayış oluşturma yeteneklerinde de iyileştirmeler yapıldı.

Qlik Sense Şubat 2020 sürümü, yenilik gündemimizi veri ve analitik yoluyla iş değerini hızlanmaya itmeye devam ediyor ve 2020'ye Qlik Sense ile hızlı bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı oluyor.